Kelder_keuken

Bureau van de SouterrainArchitect

Sinds 2003 is Roland King bezig met het realiseren van stimulerende creatieve projecten. King Architecten, een eenmanszaak van Roland King, is een onafhankelijk ontwerpbureau voor gericht professioneel advies en bouwbegeleiding expertise in de Randstad. Ik luister en denk met u mee, in plaats van een ontwerp sturen vraag ik eerst hoe u wilt wonen, uw ‘lifestyle’, wensen, eisen en passies. Daarbij kent KING Architecten een gedegen procesmanagement waarin uw vraag stap voor stap in duidelijke beslismomenten wordt opgelost.

Als zelfstandig ondernemer met weinig overheadkosten kan ik aantrekkelijke tarieven hanteren.

Mijn doel is om met uw bouwplan van het begin tot het eind te realiseren en daarbij alle zorgen uit u handen te nemen. Ik houd van een duidelijke taal met mijn opdrachtgevers. Als architect vind ik het belangrijk dat u betrokken bent bij de ontwerpfase en de bouwkundige uitgangspunten met behulp van schetsen, maquettes of 3D visuele materialen. De enige vaste waarden zijn de kwaliteit die ik, tegen een eerlijke prijs, lever en de afspraken die ik altijd nakom.

Roland King is ingeschreven in het Nederlandse Architectenregister en bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. KING kent een groot netwerk van adviseurs en andere disciplines en in vergelijking met andere architectenbureaus, heeft KING geen overheadkosten en personele kosten.